Loading...
Школа 2021-04-19T07:58:29+00:00

Нашата мисија е на секое дете во Македонија да му дадеме можност да тренира во добри услови и да го покаже својот талент. Главна задача е од нашите деца е првенствено направиме добри личности и спортисти, а потоа и врвни ракометари.
Ракомет за секое дете !

0
Ракометни Школи
0
Деца
0
Тренери

Ракометни Школи

Тренери

Новости

КМГ СПОРТ е спортска маркетинг агенција која покрај Ракометниот камп „Кирил Лазаров 7“ е организатор и на школата за ракомет „Кирил Лазаров 7“

Адреса: бул. Јане Сандански, бр.7 лок.18 зграда 1 – 1000 Скопје Македонија
Телефон: +389 70 355 141
е-пошта: info@kmgsport.mk