Пријава

/Пријава
Пријава 2020-02-03T12:32:54+00:00
Пол

МЖ

Пливач

ДаНе

По пријавувањето комуникацијата продолжува по меил, на кој добиете потврда за пристигната пријава. Доколу немате валиден меил Ве молиме да ни испратите порака на нашата официјална facebook страна Handball Camp Kiril Lazarov 7

Со испраќање на оваа форма вие се согласувате со условите за учество на ракометниот камп „Кирил Лазаров 7“.