Главни Новости

/Главни Новости

За рекордно време потполнет бројот од 400 учесници на шестиот ракометен камп “Кирил Лазаров 7”

И официјално пријавувањето за шестиот ракометен камп на капитенот е завршено. Како што [...]

By | 2020-02-28T15:28:04+00:00 February 28th, 2020|Главни Новости|0 Comments

Ako je rukomet tvoj san, hajde da sanjamo zajedno, da se zabavljamo, druzimo, da stvaramo kamperske uspomene

Drage nase verne I buduce kampere, postovani roditeli I prijatelji, Posebna nam je [...]

By | 2020-02-07T08:16:51+00:00 February 2nd, 2020|Главни Новости|0 Comments

Ако ракометот е твојот сон, ајде заедно да го сонуваме, да се дружиме, забавуваме

Драги наши верни и идни кампери, почитувани родители и пријатели, Со особена чест [...]

By | 2020-02-10T10:20:19+00:00 January 31st, 2020|Главни Новости|0 Comments

Вечер посветена на јубилејот 5 години ракометен камп “Кирил Лазаров 7”

Во просториите на Порта Мaкедонија вчера вечер Кирил Лазаров со своите партнeри, [...]

By | 2019-12-23T15:54:56+00:00 December 23rd, 2019|Главни Новости|0 Comments

Лазаров: Треба напорно да се тренира, особена многу повеќе кога си млад

Шпанскиот медиум „balonmanoveteranos“ го опишуваат Кирил Лазаров како голем професионалец и спортист и среќни се [...]

By | 2019-09-22T21:05:36+00:00 September 22nd, 2019|Главни Новости|0 Comments

Рехау гордо ги поддржува најдобрите проекти во државата

Нашиот премиум партнер РЕХАУ веќе пет години е заедно со капитенот и неговиот [...]

By | 2019-06-28T12:19:57+00:00 June 28th, 2019|Главни Новости|0 Comments

Кирил Лазаров во посета кај градоначалникот на Охрид Константин Георгиески

Капитенот на македонската ракометна репрезентација имаше средба со градоначалникот на Охрид Константин Георгиески. [...]

By | 2019-06-27T09:28:23+00:00 June 27th, 2019|Главни Новости|0 Comments

Информација за сите учесници од втората смена на ракометниот камп „Кирил Лазаров 7“

Организаторот на ракометниот камп „Кирил Лазаров 7“, агенцијата КМГ Спорт Ве информира околу [...]

By | 2019-06-23T12:29:58+00:00 June 23rd, 2019|Главни Новости|0 Comments

Евроинс веќе 5 години е официјална осигурителна компанија на ракометниот камп “Кирил Лазаров 7”

Идејата на капитенот за организирање на летен камп уште од нејзиниот зародиш во [...]

By | 2019-06-17T20:35:02+00:00 June 17th, 2019|Главни Новости|0 Comments