Vlatko

/Vlatko

About Vlatko

This author has not yet filled in any details.
So far Vlatko has created 73 blog entries.

Со брод до Охрид па на прошетка низ стариот дел од градот

Тренингот заменет со кратка туристичка авантура. Прво со брод до Охрид, па [...]

By | 2019-06-29T10:17:38+00:00 June 29th, 2019|Галерија|0 Comments

Рехау гордо ги поддржува најдобрите проекти во државата

Нашиот премиум партнер РЕХАУ веќе пет години е заедно со капитенот и неговиот [...]

By | 2019-06-28T12:19:57+00:00 June 28th, 2019|Главни Новости|0 Comments

Кирил Лазаров во посета кај градоначалникот на Охрид Константин Георгиески

Капитенот на македонската ракометна репрезентација имаше средба со градоначалникот на Охрид Константин Георгиески. [...]

By | 2019-06-27T09:28:23+00:00 June 27th, 2019|Главни Новости|0 Comments

Информација за сите учесници од втората смена на ракометниот камп „Кирил Лазаров 7“

Организаторот на ракометниот камп „Кирил Лазаров 7“, агенцијата КМГ Спорт Ве информира околу [...]

By | 2019-06-23T12:29:58+00:00 June 23rd, 2019|Главни Новости|0 Comments

Евроинс веќе 5 години е официјална осигурителна компанија на ракометниот камп “Кирил Лазаров 7”

Идејата на капитенот за организирање на летен камп уште од нејзиниот зародиш во [...]

By | 2019-06-17T20:35:02+00:00 June 17th, 2019|Главни Новости|0 Comments

Информација за сите учесници на ракометниот камп „Кирил Лазаров 7“

Организаторот на ракометниот камп „Кирил Лазаров 7“, агенцијата КМГ Спорт Ве информира околу [...]

By | 2019-06-17T12:14:41+00:00 June 17th, 2019|Главни Новости|0 Comments

Најдобрата ракометарка на светот за 2014 година гостин на кампот на капитенот

Најсилната асоцијација за женскиот ракомет и Бразил е името на Едуарда Аморим .Која [...]

By | 2019-06-13T16:03:17+00:00 June 13th, 2019|Главни Новости|0 Comments

Тренерот на ЖРК “Пелистер” Викторија Блажевска во тимот на капитенот

Од дете спортот е нејзината прва мисла, а нејзината прва љубов е гимнастиката, [...]

By | 2019-06-07T16:12:22+00:00 June 7th, 2019|Главни Новости|0 Comments

Еден од милениците на ракометните фанови, Тимур Дибиров, гостин на кампот на капитенот

Каде и да го однесе патот засекогаш Македонија е неговиот дом, не еднаш [...]

By | 2019-05-30T10:35:18+00:00 May 30th, 2019|Главни Новости|0 Comments