Кирил Лазаров во посета кај градоначалникот на Охрид Константин Георгиески

//Кирил Лазаров во посета кај градоначалникот на Охрид Константин Георгиески

Кирил Лазаров во посета кај градоначалникот на Охрид Константин Георгиески

Капитенот на македонската ракометна репрезентација имаше средба со градоначалникот на Охрид Константин Георгиески. На средбата Лазаров, се заблагодари за поддршката на општина Охрид во реализацијата на  ракометниот камп „Кирил Лазаров 7 “ кој  по петти пат се одржува во хотелот „Аквалина“, и на градоначалникот му подари дрес од македонската ракометна репрезентација со број 7 и дресот наменет за учесниците на кампот.

Оваа година кампот по петти јубилеен пат се одржува во градот покрај Охридското езеро со рекорден број на учесници од 13 земји со повеќе од 380 деца и 35 тренери од четири земји.

By | 2019-06-27T09:28:23+00:00 June 27th, 2019|Главни Новости|0 Comments