HUMMEL skills challenge

//HUMMEL skills challenge

HUMMEL skills challenge

За прв пат оваа година на кампот организиравме Hummel Skills Challenge, а за најдобрите имаше награди од D sportska oprema

By | 2018-07-16T09:27:17+00:00 July 16th, 2018|Галерија|0 Comments