На тренинг со Кирил Лазаров

//На тренинг со Кирил Лазаров

На тренинг со Кирил Лазаров

Капитенот Кирил Лазаров на тренинг со групата на Никола Матлиески. Тренинг за брза полуконтра со прецизно и навремено додавање. Надополнето со игра два на два и правилно напаѓање на простор.

By | 2018-07-12T12:07:44+00:00 July 12th, 2018|Галерија|0 Comments