Loading...
Камп 2021-04-19T08:01:06+00:00

По шести пат , во јуни 2020 година, седум дена со најдобриот стрелец во светот и најдобриот македонски спортист, кој со своето ракометно и животно искуство има што да им (по)каже на нашите идни ракометни ѕвезди. Тренинзи со најдобрите македонски тренери и ракометари , како и со нашите гости , познати имиња од светот на ракометот.
Се гледаме во Охрид !

Пријави се

Место

Тренери

Галерија

КМГ СПОРТ е спортска маркетинг агенција која покрај Ракометниот камп „Кирил Лазаров 7“ е организатор и на школата за ракомет „Кирил Лазаров 7“

Адреса: Бул. Јане Сандански бр. 7 лок. 18 зграда 1, 1000 Скопје Македонија
Телефон: +389 70 355 141
е-пошта: info@kmgsport.mk