Loading...

Тетово

/Тетово
Тетово 2018-04-05T08:40:18+00:00

Project Description

Вторник 19:15 

Четврток 19:15

Новости

КЛ7 ALL STAR натпревар

December 27th, 2019|0 Comments

Натпревар помеѓу пионерките на КЛ7

December 25th, 2019|0 Comments

Мислење

Едвај чекам да одам на тренинг, многу учиме со нашиот тренер и убаво си поминуваме

 

Драган, Тетово

Многу сакам ракомет и многу сакам да тренирам.

 

Стефанија, Тетово

Галерија

Играчи