Loading...

Свети Николе

/Свети Николе
Свети Николе 2019-08-19T07:14:23+00:00

Project Description

Понеделник 15:30

Среда  15:30

Петок 15:30

Понеделник 16:30

Вторник 16:30

Среда  16:30

Четврток 16:30

Петок 16:30

Новости

КЛ7 ALL STAR натпревар

December 27th, 2019|0 Comments

Натпревар помеѓу пионерките на КЛ7

December 25th, 2019|0 Comments

Натпревар помеѓу пионерите на КЛ7

December 25th, 2019|0 Comments

Мислење

Едвај чекам да одам на тренинг, многу учиме со нашиот тренер и убаво си поминуваме

Иван, Богданци

Многу сакам да играм ракомет и многу сум и благодарна на мојот тренер Лилјана.

Марија, Дојран

Галерија