Loading...

Струга

/Струга
Струга 2019-02-11T19:01:13+00:00

Project Description

Понеделник 18:00 (Нико Нестор)

Среда 17:00 (СЦ Тими)

Сабота 12:00 (Нико Нестор)

Вторник 10/15ч. (СЦ Тими)

Четврток 10/15ч (СЦ Тими)

Сабота 11:00 (СЦ Тими)

Мислење

Едвај чекам да одам на тренинг, многу учиме со нашиот тренер и убаво си поминуваме

Иван, Струга

Многу сакам да играм ракомет и многу сум и благодарна на мојот тренер Коцар.

Марија, Дрслајца

Галерија