Loading...

Стојаково

/Стојаково
Стојаково 2018-10-28T17:49:44+00:00

Project Description

Среда 15 часот

Петок 15 часот

Сабота 09 часот

Среда 16 часот

Петок 16 часот

Сабота 09 часот

Среда 17 часот

Петок 17 часот

Сабота 09 часот

Новости

КЛ7 ALL STAR натпревар

December 27th, 2019|0 Comments

Натпревар помеѓу пионерките на КЛ7

December 25th, 2019|0 Comments

Натпревар помеѓу пионерите на КЛ7

December 25th, 2019|0 Comments

Мислење

Едвај чекам да одам на тренинг, многу учиме со нашиот тренер и убаво си поминуваме

 

Иван, Стојаково

Многу сакам да играм ракомет и многу сум и благодарна на мојот тренер Лилјана.

 

Марија, Стојаково

Галерија

Играчи