Loading...

Охрид

/Охрид
Охрид 2019-03-13T18:05:43+00:00

Project Description

– вторник 19:15
– четврток 18:40
– сабота 10:30

– вторник 20:30
– четврток 20:30
– сабота 10ч

Новости

КЛ7 ALL STAR натпревар

December 27th, 2019|0 Comments

Натпревар помеѓу пионерките на КЛ7

December 25th, 2019|0 Comments

Мислење

Едвај чекам да одам на тренинг, многу учиме со нашиот тренер и убаво си поминуваме

 

Иван, Охрид

Многу сакам да играм ракомет и многу сум и благодарна на мојот тренер Лилјана.

 

Марија, Охрид

Галерија

Играчи