Loading...

Маџари

/Маџари
Маџари 2018-04-05T08:31:57+00:00

Project Description

Понеделник 19ч.-20ч.-21ч.-22ч

Среда 20ч.-21ч.-22ч

Петок 19ч.-20ч.-21ч.-22ч

Новости

КЛ7 ALL STAR натпревар

December 27th, 2019|0 Comments

Натпревар помеѓу пионерките на КЛ7

December 25th, 2019|0 Comments

Натпревар помеѓу пионерите на КЛ7

December 25th, 2019|0 Comments

Мислење

Едвај чекам да одам на тренинг, многу учиме со нашиот тренер и убаво си поминуваме

 

Јасна, Маџари

Многу сакам да играм ракомет и многу сум и благодарна на мојот тренер Здравка.

Дарко, Ченто

Галерија

Играчи