Loading...

Чешиново – Облешево

/Чешиново – Облешево
Чешиново – Облешево 2019-08-14T11:04:20+00:00

Project Description

Спортска сала „Никола Карев“

Понеделник 17 часот

Среда 17 часот

Петок 17 часот

Спортска сала „Никола Карев“

Понеделник 16 часот

Среда 16 часот

Петок 16 часот

Новости

На тренинг во Стојаково со поголема група

March 2nd, 2021|0 Comments

На тренинг во Стојаково

March 2nd, 2021|0 Comments

Мислење

Тренирам веќе една година ракомет и многу ми се допаѓа.

Димитар, Облешево

Омилен спорт ми е ракометот и многу сакам да тренирам со тренер Евица

Марија, Чешиново

Галерија