Loading...

Богданци

/Богданци
Богданци 2018-09-04T14:15:52+00:00

Project Description

Вторник 15:30-17:30

Четврток 15:30-17:30

Сабота 11:00-12:00

Новости

КЛ7 ALL STAR натпревар

December 27th, 2019|0 Comments

Натпревар помеѓу пионерките на КЛ7

December 25th, 2019|0 Comments

Натпревар помеѓу пионерите на КЛ7

December 25th, 2019|0 Comments

Мислење

Едвај чекам да одам на тренинг, многу учиме со нашиот тренер и убаво си поминуваме

Иван, Богданци

Многу сакам да играм ракомет и многу сум и благодарна на мојот тренер Лилјана.

Марија, Дојран

Галерија

Играчи