Loading...

Аеродром

/Аеродром
Аеродром 2021-03-09T13:30:49+00:00

Project Description

ОУ „Блаже Конески“

Вторник 20ч.

Четврток 20ч.

Сабота 09:00

Новости

Мислење

Едвај чекам да одам на тренинг, многу учиме со нашиот тренер и убаво си поминуваме

 

Александар, Аеродром

Многу ми е мило што може да тренирам ракомет и да учам од најдобрите.

Ивана, Ново Лисиче

Галерија