Велес

/Велес

Децата од КЛ7 беа дел од првиот КЛ7 Халки Куп за 2020 година.

Децата од КЛ7 школите од Куманово, Скопје, Велес и Тетово изминатиов викенд [...]

Помалите и поголемите велешанчиња потврдија колку се сака ракомет во Велес

Ги посетивме децата од ракометен Велес кои се во школата на капитенот. [...]

2020-02-10T15:43:36+00:00 February 10th, 2020|Велес|0 Comments

КЛ7 ALL STAR натпревар

Последниот натпревар од новогодишното дружење предизвика најмногу внимание кај нашите најмалите ракометари [...]

Натпревар помеѓу пионерките на КЛ7

Вториот натпревар на предновогодишното дружење со Капитенот беше резервиран за пионерките. Пионерките од [...]

Натпревар помеѓу пионерите на КЛ7

Повеќе од 600 дечиња од школите низ Македонија, покрај тоа што имаа [...]

КЛ7 е едно огромно семејство децата се наша иднина, иднина на Македонија

Децата од КЛ7 школите низ Македонија изминатиов викенд имаа меѓусебна средба, запознавање и [...]

Повеќе од 250 деца на вториот КЛ7 ХАЛКИ КУП – Север

Првиот КЛ7 КУП Север за оваа сезона помина во знакот на вистинското другарство и љубов кон ракометот

Околу 300 деца од школате на капитенот од Скопје, Велес, Тетово и [...]

Златe Стојковски го одржа првиот тренинг на школата за ракомет „Кирил Лазаров 7“ во Велес

Во Велес вчера започна да работи 15-та школа КЛ7. Град во чија [...]

2019-09-12T11:57:35+00:00 September 12th, 2019|Велес|0 Comments

Ракометен Велес е 15-тиот член на семејството КЛ7

Во некогашен Ќупурли, Вила Зора а денес Велес од оваа учебна година ќе [...]

2019-08-22T14:38:09+00:00 August 21st, 2019|Велес, Главни Новости|0 Comments