Прилеп

/Прилеп

КЛ7 ALL STAR натпревар

Последниот натпревар од новогодишното дружење предизвика најмногу внимание кај нашите најмалите ракометари [...]

Натпревар помеѓу пионерките на КЛ7

Вториот натпревар на предновогодишното дружење со Капитенот беше резервиран за пионерките. Пионерките од [...]

Натпревар помеѓу пионерите на КЛ7

Повеќе од 600 дечиња од школите низ Македонија, покрај тоа што имаа [...]

КЛ7 е едно огромно семејство децата се наша иднина, иднина на Македонија

Децата од КЛ7 школите низ Македонија изминатиов викенд имаа меѓусебна средба, запознавање и [...]

Семејството КЛ7 од минатата недела доби нов член, КЛ7 Прилеп

Во Прилеп градот херој започна да работи 16 -та школа на капитенот. [...]

2019-09-23T11:56:52+00:00 September 23rd, 2019|Прилеп|0 Comments

Во Прилеп се отвора 16 -та школа на капитенот

Без оглед на годините кои поминале за многумина и денес првите најсилни спортски [...]

2019-08-22T14:46:52+00:00 August 22nd, 2019|Главни Новости, Прилеп|0 Comments