КЛ7

/КЛ7

Eден од најталентираните играчи во својата генерација потпиша дoговор со Голден Арт КЛ7

Младиот стружанец Емилијан Ѓорговски според многумина еден од најнадежните млади ракометари во Македонија [...]

2020-07-01T13:52:36+00:00 July 1st, 2020|КЛ7|0 Comments

Давид Мирчевски и Марко Стојковиќ ги продолжија договорите со Голден Арт КЛ7

Давид Мирчевски и Марко Стојковиќ ги продолжија договорите со Голден Арт КЛ7. И [...]

2020-06-29T12:10:12+00:00 June 29th, 2020|КЛ7|0 Comments

Голден Арт КЛ7 ќе продолжи да работи на создавање и надградба на македонски играчи

Македонската ракометна суперлига во наредната сезона наместо 12 ќе брои 16 екипи поради [...]

2020-06-23T17:18:57+00:00 June 23rd, 2020|КЛ7|0 Comments

Уште двајца младински репрезентативци во тимот на Голден Арт КЛ7

Виктор Василевски и Глигор Гајиќ се новите имиња кои од следната сезона ќе [...]

2020-06-18T15:37:53+00:00 June 18th, 2020|КЛ7|0 Comments

Голден Арт КЛ7 потпиша договор со Буторац, а го продолжи со Петковски

Создавањето и ангажирањето на млади македонски ракометари е идејната цел на ракометниот клуб [...]

2020-05-31T11:44:40+00:00 May 31st, 2020|КЛ7|0 Comments

КЛ7 ја продолжи победничката низа во младинска конкуренција

Нашите млади момци ја забележаа својата осма победа и ја продолжија победничката низа [...]

2020-03-07T19:46:32+00:00 March 7th, 2020|КЛ7|0 Comments

Македонија со само еден освоен бод на вториот ден во Атина

Македонија одигра два нови натпревари на Медитеранските Игри кои се одржуваат во Грција, Атина. [...]

2020-02-19T08:15:15+00:00 February 19th, 2020|КЛ7|0 Comments

Победа и пораз за Македонија на првиот ден на Медитеранските Игри во Атина

Вчера започнаа 17 Медитерански Игри во машка конкуренција (генерација 2002) кои се одржуваат [...]

2020-02-18T08:44:38+00:00 February 18th, 2020|КЛ7|0 Comments