Карпош

/Карпош

Повеќе од 250 деца на вториот КЛ7 ХАЛКИ КУП – Север

Првиот КЛ7 КУП Север за оваа сезона помина во знакот на вистинското другарство и љубов кон ракометот

Околу 300 деца од школате на капитенот од Скопје, Велес, Тетово и [...]

Школата на Капитенот започна со тренинзи во Општина Карпош

Школата на Капитенот од оваа сезона започна со тренинзи и во Општина Карпош во [...]

2019-09-19T11:25:14+00:00 September 19th, 2019|Карпош|0 Comments