Главни Новости

/Главни Новости

КЛ7 ја продолжи победничката низа и на тешкото гостување во Богданци

Во четвртото коло од Првата лига на РФМ, нашите момци ја остварија четвртата [...]

2019-10-12T08:00:08+00:00 October 11th, 2019|Главни Новости|0 Comments

Совршен викенд за КЛ7 во сите младински категории

Младите категории на КЛ7 позади нас оставија одличен ракометен викенд исполнет со победи [...]

2019-10-06T13:17:24+00:00 October 6th, 2019|Главни Новости|0 Comments

[Фотогалерија] Победа на КЛ7 во третото коло од Првата лига

Пред полни трибини и во одлична атмосфера победа над РК Аеродром со [...]

2019-10-05T21:07:56+00:00 October 5th, 2019|Главни Новости|0 Comments

Нова победа за три од три во Првата лига

Денеска се одигра третото коло од Првата лига, по двете гостувања, нашите момци [...]

2019-10-05T21:07:16+00:00 October 5th, 2019|Главни Новости|0 Comments

Победи над Ангели Вардар и РК Струга во кадетска конкуренција

Вчера, четврток беше „резервиран“ за натпревари во кадетска конкуренција за КЛ7. Прво кадетите [...]

2019-10-04T14:48:36+00:00 October 4th, 2019|Главни Новости|0 Comments

Преку 1000 деца и оваа сезона ќе се освежуваат со ЛАДНА на КЛ7 Куп

"Новата" ЛАДНА ја продолжува општествената одговорност кон највредното, децата и најдоброто за нив [...]

2019-10-03T14:30:08+00:00 October 3rd, 2019|Главни Новости|0 Comments

[Фотогалерија] Победа на КЛ7 во првото коло во младинска конкуренција

КЛ7 со победа го отвори младинското натпреварување откако на гости ја совлада [...]

2019-10-03T09:52:41+00:00 October 3rd, 2019|Главни Новости|0 Comments

Прва победа на КЛ7 во младинска конкуренција

КЛ7 со победа го отвори младинското натпреварување откако на гости ја совлада екипата [...]

2019-10-03T10:17:25+00:00 October 3rd, 2019|Главни Новости|0 Comments

Продолжуваат натпреварите во младинските категории

Овој викенд продолжуваат натпреварите во сите младински категории. Пионерите веќе одиграа две кола [...]

2019-10-03T08:40:53+00:00 October 2nd, 2019|Главни Новости|0 Comments