Галерија

/Галерија

Пријателски натпревари помеѓу нашите школи од Струга и Охрид

Викендов се одиграа неколку пријателски натпревари помеѓу нашите школи од Струга и [...]

2019-04-11T17:02:44+00:00 April 11th, 2019|Галерија, Охрид|0 Comments

На тренинг во Богданци со Лилјана Новоселска-Трпчевска и Горан Ѓоргоноски

2019-03-27T13:13:04+00:00 March 27th, 2019|Галерија|0 Comments