Богданци

/Богданци

КЛ7 ALL STAR натпревар

Последниот натпревар од новогодишното дружење предизвика најмногу внимание кај нашите најмалите ракометари [...]

Натпревар помеѓу пионерките на КЛ7

Вториот натпревар на предновогодишното дружење со Капитенот беше резервиран за пионерките. Пионерките од [...]

Натпревар помеѓу пионерите на КЛ7

Повеќе од 600 дечиња од школите низ Македонија, покрај тоа што имаа [...]

КЛ7 е едно огромно семејство децата се наша иднина, иднина на Македонија

Децата од КЛ7 школите низ Македонија изминатиов викенд имаа меѓусебна средба, запознавање и [...]

Повеќе од 500 ракометарчиња ја отворија втората сезона од КЛ7 КУП

Над 500 момчиња и девојчиња од школата на капитенот од Струга, Битола, Охрид, [...]

Повеќе од 150 деца го почувствуваа натпреварувачкиот дух и тимската игра на КЛ7 КУП Исток

Школата на Капитенот од општина Чешиново-Облешево беше домаќин на првиот КУП Исток [...]

КЛ7 КУП Исток: Преубави дружења и многу возбудливи ракометни натпревари

Школата на Капитeнот и овој викенд ги продолжи натпреварите во рамки на својот [...]

Школата на капитенот во Богданци и Стојаково ја живее својата втора година

Дечињата на тренинзите уживаат учејќи ракомет За Богданци ракометот бил и останува спорт [...]

2018-08-31T18:46:53+00:00 August 31st, 2018|Богданци, Стојаково|0 Comments

Пријателски натпревари помеѓу ракометните школи Богданци и Стојаково

По отворањето на нашите школи во Богданци и Стојаково во текот на минатата [...]

2018-05-21T15:46:37+00:00 May 21st, 2018|Богданци, Стојаково|0 Comments