#ПовторноВоСала се вратија најмалите ракометарчиња од Аеродром

//#ПовторноВоСала се вратија најмалите ракометарчиња од Аеродром

#ПовторноВоСала се вратија најмалите ракометарчиња од Аеродром

Речиси една година од како застанавме со тренинзи поради Ковид 19 пандемијата, нашите најмали ракометарчиња од Аеродром повторно се вратија во сала. Нашите пријатели од Алпско им посакаа добредојде во сала со многу успех и здравје.

2021-03-03T14:57:13+00:00 March 3rd, 2021|Аеродром|0 Comments