На тренинг во Стојаково

//На тренинг во Стојаково

На тренинг во Стојаково

На тренинг со помалата група ракометарчиња во Стојаково во ООУ „Кирил и Методиј“ заедно со нашиот тренер Лилјана Новоселска Трпчевска

2021-03-02T11:08:59+00:00 March 2nd, 2021|Галерија|0 Comments