На тренинг со пионерите на КЛ7 Скопје

//На тренинг со пионерите на КЛ7 Скопје

На тренинг со пионерите на КЛ7 Скопје

Нашата најмлада селекција, ракометари родени 2006 и помали, школски зимскиот распуст го искористија за тренинг и усовршување на ракометната техника. Веќе во втората недела од 2021 пионерите тренираат во ОУ „Круме Кепески“ во Општина Кисела Вода

2021-01-15T11:11:52+00:00 January 15th, 2021|Галерија|0 Comments