Стартувавме со ракомет во ООУ „Киро Глигоров“

//Стартувавме со ракомет во ООУ „Киро Глигоров“

Стартувавме со ракомет во ООУ „Киро Глигоров“

Почитување протоколи за спречување на зараза од Ковид 19, прекрасна сала, одлични услови, дечиња кои нетрпеливо чекаа да стартува тренинг, Професорот Влатко Котески со целиот свој „багаж“ во работата со млади категории и логистика од #КЛ7 како најдобро организрана ракометна институција во државата. Стартувавме во ООУ ,, Киро Глигоров ” – Центар во Општина Центар
2020-11-13T12:04:18+00:00 November 13th, 2020|Галерија|0 Comments