Фотогалерија од натпреварот Голден Арт КЛ7 – Јуниор Кисела Вода

//Фотогалерија од натпреварот Голден Арт КЛ7 – Јуниор Кисела Вода

Фотогалерија од натпреварот Голден Арт КЛ7 – Јуниор Кисела Вода

Дебитантот во најквалитетното ракометно натпреварување, Голден Арт КЛ7  со убедлива и надмоќна игра ја извојува првата победа, совладувајќи го Јуниор КВ.
Од самиот старт тимот на Голден Арт КЛ7 наметна висок ритам, со цврста одбрана и  многу трчање и покажа дека на денешниот натпревар ќе ги освои трите бодови.
Крајниот резултат гласеше 30:18
2020-10-25T17:18:26+00:00 October 25th, 2020|Галерија|0 Comments