Голден Арт КЛ7 ги стартуваше тренинзите во сала

//Голден Арт КЛ7 ги стартуваше тренинзите во сала

Голден Арт КЛ7 ги стартуваше тренинзите во сала

Следејќи ги мерките од протоколот на комисијата за заразни болести за работа на клубовите при системот на Ракометната Федерација на Македонија за превенција и заштита од Ковид 19, Голден Арт КЛ7 ги стартуваше тренинзите во сала, делејќи ги играчите по групи.

Следните неколку дена ќе се тренира идивидуално, без физички контакт и во мали групи

2020-08-04T16:06:06+00:00 August 4th, 2020|КЛ7|0 Comments