Голден Арт КЛ7 продолжува со тренинзите

//Голден Арт КЛ7 продолжува со тренинзите

Голден Арт КЛ7 продолжува со тренинзите

Голден Арт КЛ7 продолжува со подготовките за новата сезона и за новите претстојни предизвици. Момците на Андон Бошковски тренираат два пати на ден надвор од сала, a од понеделник екипата продолжува со тренинзи во спортска сала следејќи го донесениот протокол од страна на Ракометната федерција на Македонија.

2020-08-01T19:27:27+00:00 August 1st, 2020|КЛ7|0 Comments