Сите селекции на Голден Арт КЛ7 здравствено подготвени за натреварувачката сезона

//Сите селекции на Голден Арт КЛ7 здравствено подготвени за натреварувачката сезона

Сите селекции на Голден Арт КЛ7 здравствено подготвени за натреварувачката сезона

Во соработка со нашиот медицински партнер кој се грижи за здравјето на сите наши селекции “Жан Митрев Клиник”, беа направени спортски прегледи на младинската, кадетската и сениорската екипа на Голден Арт КЛ7.

На секој играч од страна на врвниот медицински тим на д-р Митрев, му беше направен преглед на кардиоваскуларниот систем преку ехо и екг на срце како и задолжителен стрес тест со различни степени на напор и брзина. Сите играчи се здрави и во добра форма.

Причина плус да го дадат својот максимум во текот на тренажниот процес и за време на претстојното првенството.

2020-07-29T12:00:13+00:00 July 29th, 2020|КЛ7|0 Comments