Распоред на натпревари на Голден Арт КЛ7 во групната фаза во ракометната Суперлига

//Распоред на натпревари на Голден Арт КЛ7 во групната фаза во ракометната Суперлига

Распоред на натпревари на Голден Арт КЛ7 во групната фаза во ракометната Суперлига

По извлечена ждрепка од страна на РФМ денеска, познат е и распоредот на натпревари кои Голден Арт КЛ7 ќе ги одигра во групната фаза во Суперлига

Распоред:

Коло 1 (12/13.09.2020 г.): Голден Арт КЛ7 – РК Охрид 2013

Коло 2 (19/20.09.2020 г.):  РК Радовиш – Голден Арт КЛ7

Коло 3 (26/27.09.2020 г.):  Голден Арт КЛ7 – РК Пролет 62

Коло 4 (10/11.10.2020 г.):  РК Струга – Голден Арт КЛ7

Коло 5 (17/18.10.2020 г.):  Голден Арт КЛ7 – РК Јуниор КВ

Коло 6 (24/25.10.2020 г.):  РК Астраион Хендбол – Голден Арт КЛ7

Коло 7 (31.10/01.11.2020 г.):  Голден Арт КЛ7 слободен

Коло 8 (07/08.11.2020 г.):  РК Охрид 2013 – Голден Арт КЛ7

Коло 9 (14/15.11.2020 г.):  Голден Арт КЛ7 – РК Радовиш

Коло 10 (21/22.11.2020 г.):  РК Пролет 62 – Голден Арт КЛ7

Коло 11 (28/29.11.2020 г.):  Голден Арт КЛ7 – РК Струга

Коло 12 (05/06.12.2020 г.):  РК Јуниор КВ – Голден Арт КЛ7

Коло 13 (12/13.12.2020 г.):  Голден Арт КЛ7 – РК Астраион Хендбол

Коло 14 (19/20.12.2020 г.):  Голден Арт КЛ7 слободен

2020-07-24T11:58:18+00:00 July 24th, 2020|КЛ7|0 Comments