Пионерите на КЛ7 започнаа со подготовки за пролетниот дел

//Пионерите на КЛ7 започнаа со подготовки за пролетниот дел

Пионерите на КЛ7 започнаа со подготовки за пролетниот дел

Пионерските селекции на КЛ7 ги започнаа своите подготовки за пролетниот дел од сезоната. Тренерите Иван Никчевиќ и Влатко Котески со своите играчи ќе работат на физичка подготовка и техничка надградба овој период.

2020-01-16T13:59:55+00:00 January 16th, 2020|Кисела Вода|0 Comments