КЛ7 ги започна подготовките за вториот дел од сезоната

//КЛ7 ги започна подготовките за вториот дел од сезоната

КЛ7 ги започна подготовките за вториот дел од сезоната

КЛ7 ги започна зимските подготовки за вториот дел од сезоната, каде го очекуваат натпревари во Првата лига и Купот на Македонија.

2020-01-10T07:09:56+00:00 January 10th, 2020|КЛ7|0 Comments