Натпревар помеѓу пионерите и нивните родители

/, Кисела Вода/Натпревар помеѓу пионерите и нивните родители

Натпревар помеѓу пионерите и нивните родители

Нашите пионери од Скопје го одиграа својот последен натпревар за оваа година и деценија, а противник овој пат им беше нивната најголема поддршка последните година на сите натпревари и тренинзи, нивните родители.

Последениот натпревар за 2019 година се одигра во фер атмосфера со одлични моменти и многу забава на двете страни.

Ви благодариме многу за сите моменти последната година, за поддршката која ја давате како на децата така и на нас како организација. Се гледаме во новата година во нови предизвици.

Среќна нова година !

 

2019-12-31T09:24:49+00:00 December 31st, 2019|Аеродром, Кисела Вода|0 Comments