Од родители за родители: Ви благодариме Продановски

//Од родители за родители: Ви благодариме Продановски

Од родители за родители: Ви благодариме Продановски

Родителите од пионерската екипа на КЛ7 од Скопје кои во текот на целата година беа силна поддршка во се и преку дружба и преку работа, на Мари и Љупчо Продановски им приредија изненадување со симболични подароци меѓу кои и дрес од КЛ7. Сето тоа во знак на огромна благодарност за сите нивни иницијативи, креативности, залагања за уште поубаво чувство кон припадноста на КЛ7 Фамилијата.

 

2019-12-25T21:08:28+00:00 December 25th, 2019|Главни Новости|0 Comments