Натпревар помеѓу пионерките на КЛ7

Вториот натпревар на предновогодишното дружење со Капитенот беше резервиран за пионерките. Пионерките од ЖРК КЛ7 кои се натпреваруваат во пионерската лига на РФМ и кои се предводени од Влатко Котески за противник ја имаа екипата составени од сите наши ракометарки од цела Македонија родени 2006 и помали, а беа предводени од Лилјана Новоселска Трпевска.