Повеќе од 250 деца на вториот КЛ7 ХАЛКИ КУП – Север

/, Велес, Карпош, Кисела Вода, Тетово/Повеќе од 250 деца на вториот КЛ7 ХАЛКИ КУП – Север

Повеќе од 250 деца на вториот КЛ7 ХАЛКИ КУП – Север