КЛ7 опрема од брендот HUMMEL

//КЛ7 опрема од брендот HUMMEL

КЛ7 опрема од брендот HUMMEL

Почитувани родители,
Школата за ракомет „Кирил Лазаров 7“ и нашите партнери од ХУМЕЛ Ви нудат опрема за тренинг преку интерна продажба специјално за членовите од нашата школа. Опремата која е подолу преставена е апсолутно НЕОБРЗИТЕЛНА за нашите членови и е право на Ваш избор.


 

 

Нарачката на опремата ќе се реализира во инбокс на нашата официјална фејсбук страна Школа за ракомет „Кирил Лазаров 7“, преку порака на вибер групите на нашите школи или преку порака на директен вибер контакт на телефон 070/355-141

Пораката треба да ги содржи следните податоци:

  • Име и Презиме на членот на школата,
  • Име на школата Пример: КЛ7 Битола …
  • Шифра на производот,
  • Величина на опрема.

Испораката на опремата во зависност од локацијата се врши директно на тренинг или преку карго транспорт. Плаќањето на опремата во зависност од локацијата се врши на следните два начини:

  • За нашите членови од Скопје, нарачката се потврдува со уплата на првата рата во висина од 50% од вкупната сума. Останатите 50% од вкупната сума се исплаќаат пред да се подигне опремата;
  • За членовите на школата надвор од територијата на Град Скопје, испораката се врши преку карго транспорт и тоа за опрема во висина до 1500 денари, целата сума се исплаќа на карго превозникот, а за опрема над 1500 денари, дел од сумата се исплаќа на карго превозникот, а остатокот на сметка на школата: 270 070295430213

Опремата е од врвниот дански производител HUMMEL, кој е најголем светски прозиводител на опрема за ракомет.

2021-04-19T08:03:13+00:00 October 8th, 2019|Галерија|0 Comments