[Фотогалерија] Убедлива победа на кадетите над Ангели Вардар

//[Фотогалерија] Убедлива победа на кадетите над Ангели Вардар

[Фотогалерија] Убедлива победа на кадетите над Ангели Вардар

Натпревар со две различни полувремиња. Првото полувреме видовме цврста одбрана на двете страни и дури осум пати резултатот беше израмнет, на крајот заминавме само со еден погодок разлика, 12:11. Второ полувреме започна со деветото израмнување 12:12 и тоа беше последното на овој натпревар. Нашите момци заиграа далеку подобро и успеаа да го добијат вториот дел со резултат 33:21

2019-10-04T14:58:46+00:00 October 4th, 2019|Галерија|0 Comments