[Фотогалерија] Победа на КЛ7 во првото коло во младинска конкуренција

//[Фотогалерија] Победа на КЛ7 во првото коло во младинска конкуренција

[Фотогалерија] Победа на КЛ7 во првото коло во младинска конкуренција

КЛ7 со победа го отвори младинското натпреварување откако на гости ја совлада екипата на РК Бутел со резутат 30:36.

2019-10-03T09:52:41+00:00 October 3rd, 2019|Главни Новости|0 Comments