Школата на Капитенот започна со тренинзи во Општина Карпош

//Школата на Капитенот започна со тренинзи во Општина Карпош

Школата на Капитенот започна со тренинзи во Општина Карпош

Школата на Капитенот од оваа сезона започна со тренинзи и во Општина Карпош во ОУ „Лазо Трповски“. На првиот тренинг дечињата беа пречекани од организаторите на школата за ракомет „Кирил Лазаров 7“ и тренерот на школата.

Тренинзите се под водство на нашиот поранешен македонски репрезентативец проф. Влатко Котески. Термини за тренинзи се секој вторник и  четврток од 18 часот и петок 17 часот.

Повеќе информации за уписи можете да добиете на 072 205 959

2019-09-19T11:25:14+00:00 September 19th, 2019|Карпош|0 Comments