Последен тренинг за оваа сезона во Аеродром

//Последен тренинг за оваа сезона во Аеродром

Последен тренинг за оваа сезона во Аеродром

Дојде време да ја завршиме и втората сезона од школата за ракомет „Кирил Лазаров 7“.
Ви благодариме дечиња за што сте дел од ова големо КЛ7 семејство. Се гледаме од 1ви септември повторно назад на ракомет. Имајте убав летен распуст.
2019-06-14T21:37:42+00:00 June 14th, 2019|Аеродром|0 Comments