На тренинг во Куманово со Кети и Валентина

//На тренинг во Куманово со Кети и Валентина

На тренинг во Куманово со Кети и Валентина

На тренинг со најмалата група од КЛ7 Куманово заедно со нашите тренери Кети Николовска и Валентина Николовска.
2019-05-28T07:51:57+00:00 May 28th, 2019|Галерија|0 Comments