Најмалите ракометари од Битола ги покажаа своите вештини на петтите Алпски игри

//Најмалите ракометари од Битола ги покажаа своите вештини на петтите Алпски игри

Најмалите ракометари од Битола ги покажаа своите вештини на петтите Алпски игри

Оваа недела во Битола се одиграа и петите Алпски игри во соработка со нашиот партнер Алпско млеко. Целта на игрите беше нашите мали ракометари преку различни дисциплини да ги покажат своите вештини а истовремено и да ги усовршат истите.

Како и на претходните игри, исто и на овие, децата се забавуваа и натпреваруваа а за сите учесници следуваа награди од омиленото Алпско млеко.

 

2019-08-14T11:48:28+00:00 May 22nd, 2019|Битола|0 Comments