Четвртите Алпски игри ги одигравме во Кисела Вода

//Четвртите Алпски игри ги одигравме во Кисела Вода

Четвртите Алпски игри ги одигравме во Кисела Вода

Нашите најмали ракометарчиња повторно се натпреваруваа на различни предизвици, овој пат Алпските игри ги одигравме во Кисела Вода во ОУ „Кирил Пејчиновиќ“.

Голема израмнетост во натпреварите и огромна желба за победа кај нашите деца. За сите наши учесници на четвртите Алпски игри следуваа награди од Алпско млеко

2019-08-14T11:48:39+00:00 May 14th, 2019|Кисела Вода|0 Comments