Алпски игри во Куманово

//Алпски игри во Куманово

Алпски игри во Куманово

Третите алпски игри ги одигравме во Куманово со нашите тренери Валентина Николовска и Кети Николовска. Се натпреваруваа нашите најмали ракометарчиња на различни предизици. За најдобрите следуваа интересни награди од Алпско млеко

 

2019-04-17T11:38:11+00:00 April 17th, 2019|Куманово|0 Comments