Одигравме Алпски игри во Богданци

//Одигравме Алпски игри во Богданци

Одигравме Алпски игри во Богданци

Вторите Алпски игри ги одигравме во нашата школа за ракомет КЛ7 – Богданци. Децата беа поделени во неколку групи каде повторно се натпреваруваа на различни предизвици. За најбрзите и најдобрите следуваа награди од нашиот партнер Алпско Млеко

2019-03-04T09:13:56+00:00 March 4th, 2019|Богданци|0 Comments