Алпски игри во Стојаково

//Алпски игри во Стојаково

Алпски игри во Стојаково

Првите алпски игри ги одигравме во Стојаково кај тренер Лилјана Новоселска Трпчевска. Малите ракометарчиња беа поделени во неколку групи и се натпреваруваа на различни предизвици. За најбрзите и најдобрите следуваа награди од нашиот партнер Алпско млеко.

2019-03-03T17:37:23+00:00 March 2nd, 2019|Стојаково|0 Comments